Accordeonmuziek

Accordeonmuziek voor bruiloft of feest

Bent u op zoek naar de perfecte accordeonist of een band die meeslepende accordeonmuziek speelt? Bij Muziekbureau Zoeteman eindigt uw zoektocht. Wij hebben een passie voor het leveren van diverse stijlen accordeonmuziek, perfect voor uw evenement, receptie, bruiloft, concert of feest.Ons uitgebreide repertoire omvat allround muziek, meezingers, musette, chansons, tango en Hot Club de France. Hiermee creëren we de gewenste sfeer en emotie voor uw speciale gelegenheid.

Mobiele accordeonmuziek die zich verplaatst:

Bovendien bieden onze getalenteerde accordeonisten en bands mobiliteit, ideaal voor recepties en tuinfeesten. Ze kunnen zich vlot verplaatsen en passen zich aan, zelfs per nummer, om aan uw wensen te voldoen. Wij staan open voor speciale verzoeken en flexibiliteit is ons motto.

Ontdek onze accordeonmuzikanten:

Ontmoet onze accordeonmuzikanten: Muziekbureau Zoeteman heeft zorgvuldig de beste accordeonmuzikanten geselecteerd. Accordeonist Jaap, naast zijn virtuositeit op het accordeon, brengt ook zeemansliederen en Franse chansons tot leven. Het klezmertrio Cacoca brengt vrolijke klezmer- en Balkanmuziek voor uw feest. Tot slot, de veelzijdige accordeonist Harm, met een repertoire dat tango's, klezmer en musette omvat.

Feedback van onze klanten over accordeonmuzikant Harm

Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van Harm. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap! Bewonderenswaardig!

Een terugblik op de geschiedenis van accordeonmuziek:

Accordeonmuziek heeft van oudsher een speciale plaats in de harten van velen. De musette (accordeonwals) floreerde in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw in het nachtleven van Parijs. Beroemde accordeonisten zoals Gus Viseur en Jo Privat hebben deze muziekstijl tot leven gebracht. Later ontstond er een prachtige synergie tussen jazz en accordeon, dankzij samenwerkingen met gitaristen als Django Reinhardt en Matelot Ferret. In Nederland staat accordeonist Johnny Meijer bekend als een grootheid in zowel jazz als volksmuziek.

Over Muziekbureau Zoeteman

Bij Muziekbureau Zoeteman bent u verzekerd van de gezelligste accordeonmuziek. Neem gerust contact met ons op voor vragen of om uw boeking te regelen. Uw gasten zullen versteld staan van de sfeer die onze muziek brengt.

Volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en updates!

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP