accordeonmuziek

accordeonmuziek

Bent u op zoek naar een accordeonist of een band die accordeonmuziek speelt? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse stijlen accordeonmuziek voor uw evenement, receptie, bruiloft of feest. Van allround muziek, tot meezingers, tot musette, chansons, tango en Hot Club de France. We hebben voor elke gewenste sfeer de juiste artiest in huis.

mobiele accordeonmuziek boeken:

Veel van onze bandjes en artiesten kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de accordeonmuziek

We hebben een selectie van de beste en leukste  accordeonmuziek voor u samengesteld. Zo is Musette Accordeon Trio ideaal als achtergrondmuziek bij een receptie of bijvoorbeeld een wijnproeverij. Zij spelen van swing, tot bekende nummers en natuurlijk ook Musette. Accordeonist Jaap is een ras entertainer en troubadour. Naast het accordeonspelen zingt hij van zeemansliederen tot Franse chansons. Klezmertrio Cacoca speelt klezmer en Balkan muziek, vrolijke muziek voor een feest of bruiloft.  Accordeonist Harm speelt van tango's tot klezmer tot musette. Ook zeer allround dus. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen!

reactie klant (accordeonist Harm)

Wij hebben het een geslaagd optreden gevonden van accordeonist Harm. Hij speelt erg goed! Hij was op tijd, Hij had zijn spullen goed voor elkaar, hij speelde heel goed, het was grotendeels achtergrond optreden met enkele minuten waarbij hij het dansen begeleidde. Later begreep ik dat hij zich niet lekker voelde. Daar heb ik verder niets van gemerkt. knap!

over de accordeonmuziek

Van oudsher is accordeonmuziek erg geliefd. De musette (accordeon wals) is in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw groot geworden in het nachtleven van Parijs. Bekende vertolkers van deze accordeonmuziek zijn accordeonist Gus Viseur en Jo Privat. Zij ontwikkelden ook het spelen van jazz op accordeon door samen te spelen met de gitaristen Django Reinhardt en Matelot Ferret. In Nederland is accordeonist Johnny Meijer een bekende grootheid op accordeon. Hij speelde zowel jazz, als volksmuziek.

over ons

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek veel muziek voor bruiloften. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke events zoals een receptie.  We hebben diverse stijlen muziek, van: zigeunermuziek en klezmer tot jazz, en mobiele allround bandjes. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een concert. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP