achtergrondmuziek boeken

achtergrondmuziek boeken

Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor uw bruiloft, feest, diner of zakelijk evenement? Muziekbureau Zoeteman is al meer dan vijftien jaar specialist in het verzorgen van muziek live achtergrondmuziek voor allerlei gelegenheden. Onze muziekprofessionals zorgen voor prettige muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bij ons staan uw gasten en de beoogde sfeer altijd voorop. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

achtergrondmuziek voor uw bruiloft

Live achtergrondmuziek is een unieke sfeermaker op een bruiloft. We hebben allerlei stijlen in huis, van gitaarmuziek, een duo of trio tot klassieke muziek of een relaxt jazztrio. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Onze muziek professionals zetten altijd uw gasten op de eerste plaats! Specifieke wensen voor uw huwelijk zijn altijd bespreekbaar, en we komen u graag tegemoet daar waar dat mogelijk is. We zijn bekend met veel trouwlocaties, onder andere in: Alkmaar, Amsterdam, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amersfoort, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Groningen.

achtergrondmuziek voor uw zakelijk evenement

We verzorgen veel live muziek voor zakelijke evenementen zoals: een congres, diner, receptie, jubileum, afscheid of een opening. Onze musici zijn altijd tijdig aanwezig zodat alles klaar staat als uw gasten arriveren. We verzorgen prettige sfeervolle muziek en staan voor een nette zakelijke uitstraling. Bedrijven die u voorgingen zijn onder andere: KLM, Hilton, RAI vereniging, Frits Philips Muziekcentrum, Hotels des Indes, en  Zoo Antwerpen. Neem vrijblijvend contant op om de mogelijkheden voor evenement te bespreken.

reactie klant JZ Duo

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie jazzduo en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! ! Susanne & Eward Buring

akoestisch & mobiel

Veel van onze bands kunnen ook volledige akoestische achtegrondmuziek, of licht versterkt spelen. Dat heeft veel voordelen. Geen gesleep met grote installaties! De band gebruikt bij akoestisch of licht versterkt spelen weinig ruimte en heeft alleen een standaard stopcontact nodig (of helemaal niets). Dit is ook ideaal voor als uw van plan bent uw bruiloft buiten te houden. Een ander voordeel is dat de band kan wisselen van plek. Zo kunnen ze bij de ontvangst spelen en later op een andere plek. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP