achtergrondmuziek bruiloft Nijmegen

Achtergrondmuziek bruiloft Nijmegen

Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Nijmegen? Muziekbureau Zoeteman is specialist in het verzorgen van muziek voor bruiloften. We zijn gevestigd in Arnhem en verzorgen veel muziek in de regio Arnhem/Nijmegen. We hebben verschillende stijlen muziek, van virtuoze zigeunermuziek, tot allround tot jazz en lounge! Bekijk de bandpagina's met video's en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring.

reactie klant optreden Vera's Trio De Waagh Nijmegen

De avond is inderdaad goed verlopen. Het was ik ervan gehoopt had! Ze (Vera's jazz & pop trio) voelden het publiek goed aan en de drum erbij, na het buffet, was een mooie toevoeging. Een super jazzband, mooie stem, goede sfeer! Ik heb gedurende de avond veel complimenten ontvangen, ook van de “audiofielen” in de zaal. Breng deze complimenten alsjeblieft over. Bedankt hiervoor! N. Gerlach 

achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Nijmegen

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. We werken altijd met de muziekprofessionals die de muziek in dienst van de gelegenheid spelen. Zo bent u verzekerd van de beste achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Nijmegen!

achtergrondmuziek bruiloft Nijmegen - u bent aan het juiste adres!

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen in huis: klezmer, gypsy, jazz, allround coverbands, en mobiele bandjes. Bekende locaties in Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Holland Casino Nijmegen, Hortus, De Waagh, Villa Klein Heumen, Sfeerhuys bij de Looimolen, Fort Lent, De Vereeniging. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale bandje te boeken voor uw gelegenheid in Nijmegen

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP