achtergrondmuziek Groningen

Achtergrondmuziek Groningen

Bent u op zoek naar achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Groningen? Muziekbureau Zoeteman is al meer dan vijtien jaar specialist in het verzorgen van muziek voor bruiloften. We verzorgen zowel muziek op de achtergrond tijdens de huwelijksreceptie, als muziek tijdens het feest. Het is ook mogelijk om muziek op maat te verzorgen tijdens de ceremonie. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte.

achtergrondmuziek voor uw bruiloft in Groningen

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten.

reactie optreden Jazz Wise

Beste heren, Inmiddels weer terug en uitgerust na onze huwelijksreis willen we jullie graag nog bedanken voor de fantastische muzikale omlijsting tijdens onze bruiloft op 28 januari te Huis de Voorst. In alle hectiek van deze dag hebben we jullie dat niet zo goed persoonlijk kunnen doen, maar de performance  van Jazz Wise heeft zeer bijgedragen aan een voor ons en onze gasten zeer geslaagd feest. Met vriendelijke groet, Jeroen en Marlies

diverse gelegenheden achtergrondmuziek Groningen

Muziekbureau Zoeteman verzorgt livemuziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazz zangeressen, klezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale achtergrondmuziek band te boeken voor uw gelegenheid in Groningen.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram: @muziekbureauzoeteman

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP