akoestisch duo

Akoestisch duo

U bent van plan een duo te boeken welke akoestisch speelt op uw bruiloft? Dan bent u bij Muziekbureau Zoeteman aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid  aanbod met allerlei verschillende genres bands die akoestisch spelen. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit.

duo akoestisch boeken bruiloft: op de voor of achtergrond

De groepen zijn zowel geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek als het verzorgen van een swingend optreden. Kijkt u bij de bands naar het aanbod wat wij hebben aan vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio's, klezmer, en jazz duo's,  en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij vinden voor u de juiste band voor uw bruiloft, ook akoestisch!

mobiel duo welke akoestisch speelt:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

Akoestisch Duo Gypsy Swing - review

We hebben ontzettend genoten van de muziek van het Gypsy Duo. Ook waren ze prima op tijd en speelden heel goed in op het drukke programma met sprekers. Ook de muzikale begeleiding bij de uitreiking was perfect. We gaan de heren van het gypsyswing zigeunermuziek duo zeker een volgende keer weer boeken!

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP