akoestische achtergrondmuziek

Akoestische achtergrondmuziek

Bent u op zoek naar akoestische achtergrondmuziek voor uw huwelijk, receptie of evenement? Muziekbureau Zoeteman is specialist in het verzorgen van akoestische muziek voor allerlei gelegenheden. We bieden diverse stijlen, van allround tot jazz, zigeunermuziek en klezmer. Bekijk  al onze akoestische bands met video's, informatie en prijsindicaties.

akoestische achtergrondmuziek voor uw huwelijk

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten.

zakelijk evenement

We verzorgen veel live muziek voor zakelijke evenementen zoals een receptie, borrel, opening of feest. Wij zorgen voor muziek als ideale sfeermaker waarbij uw gasten met elkaar kunnen netwerken met prettige achtergrondmuziek. Uiteraard spelen de musici in pak en zorgen voor een goede uitstraling.

reactie klant akoestische achtergrondmuziek 

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft met het jz jazzduo. Ontzettend veel positieve reacties op jullie en zéér zeker ook op Ian. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt ons huwelijk! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Voor mij als bruid gaat zo'n dag vol indrukken erg snel aan me voorbij en kon ik juist daarom niet bewust genieten zoals ik anders wel zou doen. Jullie muziek heb ik wél steeds gehoord..en dwong me soms om even stil te staan en te genieten van het moment. Dank daarvoor! ! Susanne & Eward Buring

diverse gelegenheden

"Vinden de musici het niet vervelend om op de achtergrond te spelen?" Deze vraag krijgen we heel vaak en nee, dat vinden we helemaal niet erg. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan een geslaagd evenement. Al onze musici zijn professioneel geschoold spelen in verschillende bands en gelegenheden. De ene keer is dat een grote musical, of concert in het theater en de andere keer het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens een receptie. Het is juiste de afwisseling die wij erg leuk vinden.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP