akoestische band

Akoestische band

Op zoek naar een akoestische band voor uw receptie, feest, diner, opening of zakelijk evenement? U bent bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de leukste akoestische groepen in diverse stijlen. Van allround bandjes, tot zigeunermuziek, klezmer of een jazztrio. Bekijk de groepen en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, de actuele beschikbaarheid en een prijsopgave op maat. Elke gelegenheid is uniek, en we staan u graag bij de juiste akoestische band te vinden.

akoestische band op uw bruiloft:

Onze akoestische bandjes kunnen zich in de regel snel verplaatsen, en dus op verschillende plekken muziek spelen. Ideaal als u van plan bent uw bruiloft buiten te laten plaatsvinden, of u gebruik maakt van een locatie met verschillende ruimtes.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. De mogelijkheden doornemen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!

akoestische band op uw zakelijk evenement

Wij werken met muziekprofessionals die hun vak verstaan, van een duo of trio tot een grotere bezetting. De musici passen zich aan naar de sfeer en toon van uw evenement of gelegenheid. De band zorgt voor ongedwongen sfeervolle achtergrondmuziek waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Wanneer u bij ons een band gaat boeken die akoestisch speelt kunt u erop rekenen dat de muziek altijd in dienst van uw gasten en gelegenheid staat.

klant over optreden Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone & Rob

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt vaak akoestische muziek voor verschillende gelegenheden zoals een bruiloft, diner, receptie, feest of zakelijk evenement. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, SS Rotterdam, Scheepvaartmuseum, Musis Sacrum, Grachtenhuis, Parquit, Hortus Botanicus. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale akoestische band te boeken voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP