artiestenbureau Amsterdam

Artiestenbureau Amsterdam

Op zoek naar het leukste artiestenbureau voor uw gelegenheid in Amsterdam? Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Muziekbureau Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van live muziek. Bekijk de artiestenpagina’s met uitgebreide informatie. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord!

review klant Pien trio (Heineken Experience)

We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really ‘wowed’ us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class! Robert

artiestenbureau Amsterdam met duidelijke prijzen

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest in Amsterdam te boeken. We staan voor de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Neemt u voor al uw vragen en een offerte vrijblijvend contact op. We kijken dan naar de actuele beschikbaarheid, en uw specifieke wensen!

diverse gelegenheden artiestenbureau Amsterdam

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’sjazzbands, klezmer, zigeunermuziek, coverbands, en akoestische bandjes. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton. Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP