artiestenbureau Arnhem

Artiestenbureau Arnhem

Op zoek naar het leukste artiestenbureau in Arnhem? Ons artiestebureau is gevestigd in Arnhem en is bekend in en met de hele regio. We brengen een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van live muziek. We hebben een gevarieerd aanbod van stijlen van; jazzklezmer, mobiele bandjes, coverbands, tot zigeunermuziek en nog veel meer.. Bekijk de bandpagina's met informatie, video's en een prijsindicatie.

artiestenbureau Arnhem: duidelijke prijzen & muziek professionals

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest te boeken.  Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de speelduur en benodigde techniek. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

klant review optreden Go Bananas

Het was een groot feest, mede dankzij Go Bananas! Er is volop gedanst. Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was.  We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus! 

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. Ons bureau is gevestigd in Arnhem. Bekende locaties in de regio Arnhem waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: De Houtplaats (Rheden), Witte Villa, Musis Sacrum, Cafe Verheyden, Landgoed Groot Warnsborn, de Boerderij. Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Arnhem

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP