artiestenbureau Rotterdam

Artiestenbureau Rotterdam

Op zoek naar het leukste en beste artiestenbureau voor uw gelegenheid in Rotterdam? Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Muziekbureau Joost Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van live muziek. Bekijk de artiestenpagina’s met uitgebreide informatie. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord!

artiestenbureau Rotterdam: duidelijke prijzen

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest te boeken. We staan voor de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. Neemt u voor al uw vragen en een offerte op maat vrijblijvend contact op. We staan u graag te woord.

review klant

De band (Go Bananas) was ruimschoots op tijd, nog eerder dan veel van de gasten. Het koffer trio is een clubje van vriendelijke, bescheiden mensen, en tegelijkertijd gedreven rasmuzikanten met een feilloos gevoel voor wat kan en past. En ook uitstekende begeleiders van de liedjes die voor Anne werden gezongen door een paar vrienden en door mijzelf. Ik heb van onze gasten alleen maar positieve en bewonderende opmerkingen gehoord. Zelf hebben Anne en ik en de andere gasten tot aan de laatste set geswingd en gedanst op de muziek van Rafaël en zijn twee collega's, ondanks dat ze de avond ervoor een zware en lange klus hadden. Wij hoorden overigens van hún dat wij, een club van nogal wat 50- en 60- plussers een heerlijk enthousiast publiek waren, en dat het plezier dus aan twee kanten groot was. Tenslotte, de ritmesectie. Wat heerlijk dat je zo goed uit de voeten kunt zonder gigantisch drumstel. Voor ons was het dus hélemaal goed. Graag tot een volgende keer.

over ons

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor diverse gelegenheden zoals; een bruiloft, een receptie, feest of zakelijk evenement.  We hebben diverse stijlen muziek in huis: klezmer, jazz, zangeressen, coverbands en mobiele bandjes. We werken vaak in Rotterdam en de regio Rijnmond. Locaties waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. 

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of dj te verzorgen voor uw gelegenheid in Rotterdam!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP