artiestenbureau

Artiestenbureau

Op zoek naar het leukste en beste artiestenbureau voor uw gelegenheid? Een zakelijke receptie, congres, bruiloft, diner: allemaal gelegenheden die om een professionele aanpak vragen. Muziekbureau Zoeteman brengt een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod van live muziek. We staan u graag bij met het vinden van de juiste muziek voor uw gelegenheid.

review klant

We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really 'wowed' us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class! Robert

artiestenbureau met duidelijke prijzen

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest te boeken. We staan voor de beste kwaliteit tegen een gunstige prijs. We zijn bekend met veel locaties in de volgende steden en regio's: Gelderland, Groningen, Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Antwerpen, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, en Utrecht.

muziekprofessionals

We werken met de beste muziekprofessionals. Zij staan garant voor een goede muziek, sfeer en uitstraling. Onze instelling is flexibel en de muziek staat altijd in dienst van uw gelegenheid.

over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP