band boeken bruiloft Amsterdam

band boeken bruiloft Amsterdam

U bent van plan een band te boeken voor uw bruiloft in Amsterdam? Dan bent u bij Muziekbureau Zoeteman aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen, en werken vaak in Amsterdam. Muziek voor op de achtergrond tot een feestband of dj. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit. Bekijk de band pagina's en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de actuele beschikbaarheid.

band boeken bruiloft Amsterdam: op de voor of achtergrond

De groepen zijn zowel geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek als het verzorgen van een swingend optreden. Kijkt u bij de bands naar het aanbod wat wij hebben aan vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio's, klezmer, en jazz duo's, dj's en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij vinden voor u de juiste band voor uw bruiloft!

muziek trouwceremonie

We verzorgen ook muziek op maat voor uw trouwceremonie. Samen met u zoeken we juiste band of artiest en repertoire dat aansluit bij uw wensen. Zo kunt u reken op een onvergetelijk bruiloft!

mobiel bandje boeken:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor een bruiloft die zich buiten afspeelt, of in verschillende ruimtes.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Neem contact op om alle mogelijkheden, en wensen te bespreken.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

reactie optreden JZ Duo

Wat een topmuzikanten! Hartelijk bedankt voor het opluisteren van onze huwelijksceremonie, de intieme en relaxte sfeer die we wilden wisten jullie precies te pakken. Ook erg fijn dat het verzoeknummer geen probleem was, sowieso was het contact erg aangenaam. Kan jullie iedereen het JZ Jazzduo aanraden ! Mayen Lagos

band boeken bruiloft Amsterdam

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbands, klezmer, zigeunermuziek, coverbands, en akoestische bandjes. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton. Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw bruiloft in Amsterdam.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP