band boeken bruiloft Arnhem

Band boeken bruiloft Arnhem

Een band boeken voor uw bruiloft in Arnhem? Ons bureau is gevestigd in Arnhem en we zijn goed bekend met veel locaties in de regio. Inmiddels hebben we meer dan vijftien jaar ervaring in het verzorgen van muziek op bruiloften. Van een swingend feest tot relaxte achtergrondmuziek, wij regelen het graag voor u. We werken met de beste muziek professionals die altijd de muziek aanpassen aan uw wensen.

band boeken bruiloft Arnhem: op de voor of achtergrond

We hebben een uitgebreid aanbod met veel verschillende muziek stijlen; vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio's, klezmer, en jazz duo's, en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Samen met u vinden we de perfecte live band voor uw bruiloft in Arnhem en omstreken.

klant over optreden Go Bananas in Stadvilla Sonsbeek Arnhem

Het was een groot feest, mede dankzij Go Bananas! Er is volop gedanst. Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was.  We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus!

muziek trouwceremonie

Muziek op maat voor uw trouwceremonie behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met u kijken we naar de band en welk repertoire hiervoor geschikt is. Live muziek tijdens de ceremonie is een bijzondere sfeermaker, waarmee u uzelf en uw gasten een bijzondere ervaring meegeeft! Neem vrijblijvend contact op om uw wensen door te spreken.

mobiele band boeken bruiloft Arnhem?

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

band boeken bruiloft Arnhem - muziekbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt live muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. Ons bureau is gevestigd in Arnhem. Bekende locaties in de regio Arnhem waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: De Houtplaats (Rheden), Witte Villa, Musis Sacrum, Cafe Verheyden, Landgoed Groot Warnsborn, de Boerderij. Onze musici zijn muziek professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Arnhem

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP