band boeken bruiloft Gelderland

Band boeken bruiloft Gelderland

U bent van plan een band te boeken voor uw bruiloft in Gelderland? Dan bent u bij Muziekbureau Zoeteman aan het juiste adres!  Wij zijn gevestigd in Arnhem en weten de weg in Gelderland! Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen. Muziek voor op de achtergrond tot een feestband!

band boeken bruiloft Gelderland: op de voor of achtergrond

Bekijk onze selectie bands met reviews en video's. We hebben een uitgebreid aanbod van zangeressen, troubadours, zigeunerjazz, jazztrio's, klezmer en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Samen met u vinden we zeker de juiste band voor uw bruiloft in Gelderland!

mobiel bandje boeken

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie buiten, een tuinfeest, of een locatie met meerdere ruimtes.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op naaf sfeer en gasten. Ook weten zij feilloos in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten, of juist lekker kunnen dansen! Bekijk de bands met video's, reviews en prijzen.

klant over optreden Go Bananas in Stadvilla Sonsbeek Arnhem

Het was een groot feest, mede dankzij Go Bananas! Er is volop gedanst. Ze hebben heel goed ingeschat wat de zaal leuk vond, en dat terwijl er toch een heel gemêleerd gezelschap was.  We hebben veel complimenten ontvangen over de band. Was een goede keuze dus! 

band boeken bruiloft Gelderland

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften in Nederland en België. We zijn gevestigd in Gelderand en werken hier ook veel. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Musis Sacrum, de Vereeniging, Houtplaats (Rheden), Ommuurde Tuin (Renkum) Stadsvilla Sonsbeek, Botanische tuin (Nijmegen),Villa Klein Heumen.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag in Gelderland.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP