band boeken bruiloft Haarlem

Band boeken bruiloft Haarlem

U bent van plan een band te boeken voor uw bruiloft in Haarlem? Dan bent u bij Muziekbureau Zoeteman aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen. Muziek voor op de achtergrond tot een gezellig dansbare band. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit.

band boeken bruiloft Haarlem: op de voor of achtergrond

De groepen zijn zowel geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek als het verzorgen van een swingend optreden. Kijkt u bij de bands naar het aanbod wat wij hebben aan vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio's, klezmer, troubadours en jazz duo's en allroundbands. neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Wij vinden voor u de juiste band voor uw bruiloft!

mobiele band boeken bruiloft Haarlem

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg.

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

reactie klant naar aanleiding van optreden SunnyTrio

De musici van het Sunny Jazztrio hebben een heerlijk optreden verzorgd: onze gasten en wij hebben ERG van ze genoten. Het was TOP! Met vriendelijke groet, Aart Veerman

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties in Haarlem waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: De Lichtfabriek, 't Wapen van Kennemerland, en MAF Evntlocation. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag in Haarlem.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP