band boeken bruiloft

band boeken bruiloft

U bent van plan een band te boeken voor uw bruiloft? Dan bent u bij Muziekbureau Zoeteman aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit. Bekijk en beluister onze band en artiestenpagina's en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

band boeken bruiloft

De juiste band boeken voor uw bruiloft kan een uitdagende opgave zijn. Welke band verzorgt de juiste sfeer? En wilt u ook muziek tijdens de ceremonie of alleen tijdens uw receptie of feest, of misschien een combinatie? Er zijn heel veel mogelijkheden en bands om uit te kiezen. We staan u graag bij om de juiste keuze te maken. We werken door heel Nederland en België en zijn bekend met veel trouwlocaties in de volgende steden en regio's: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Gelderland en Utrecht.

review klant optreden bruiloft

"Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische 'firn di mekhutonim aheym' dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel.. Een grote hulde aan Trio Cacoca! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor!" Daniël & Jule (optreden Klezmertrio Cacoca).

mobiel bandje boeken:

Veel van onze bandjes kunnen zicht ook verplaatsen tijdens het spelen. Ideaal voor bijvoorbeeld een receptie of tuinfeest.  De musici verplaatsen zich per set of een paar nummers. Speciale wensen zijn vaak mogelijk in overleg. Neem vrijblijvend contact op om de juiste band voor uw bruiloft te boeken!

over de musici

De musici stellen zich flexibel op, en weten in te spelen op de wensen van het publiek. De band zorgt voor een ongedwongen sfeer waarbij uw gasten ongestoord met elkaar kunnen praten. Bekijk onderstaande bands met video en prijzen.

diverse gelegenheden band boeken bruiloft

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek veel muziek voor bruiloften. We staan u graag bij met onze kennis en ervaring. De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een concert. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP