band boeken receptie bruiloft

band boeken receptie bruiloft

Een band boeken voor de receptie van uw bruiloft? Muziekbureau Zoeteman is al jarenlang specialist in het verzorgen van live muziek voor bruiloften! Wij verzorgen vaak muzikale omlijsting voor trouwrecepties. We werken door heel Nederland en België en hebben een grote keus aan bands en stijlen. Van sfeervolle relaxte jazz tot virtuoze zigeunermuziek, vrolijke klezmer en lounge bossa nova. Bekijk nu de bandpagina's met video's en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid.

band boeken voor de receptie van uw bruiloft

Vaak merken we dat klanten zich zorgen maken dat de muziek te hard is voor een receptie. Daar hoeft u bij ons zeker niet bang voor te zijn. Alle musici hebben jarenlange ervaring en zorgen voor de juiste toonzetting. Wij zorgen dat de band altijd in dienst staat van de receptie Neemt u vrijblijvend contact op om de juiste band te boeken!

reactie optreden PIEN (bruiloft)

Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Astrid & Pieter

muziekprofessionals

Onze musici zorgen voor de juiste sfeer op uw bruiloftsreceptie. U kunt rekenen op musici die u en uw gasten centraal stellen. Uiteraard zijn de musici ruim voor aanvang aanwezig en spelen ze in gepaste mooie kleding. Bij ons kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit. Bezoek de bandpagina's met video, prijs en uitgebreide info!

diverse mogelijkheden band boeken receptie bruiloft

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor de receptie van uw bruiloft!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP