accordeonist Jaap

Accordeonist Jaap verzorgt sfeervolle accordeon muziek en zingt daarbij als een ware troubadour. Met zijn mobiele act als accordeonist speelt hij bekende en minder bekende Hollandse zeemansliederen, Franse chansons en musette, Ierse liedjes, en herkenbare klassiekers. Als troubadour loopt hij langs de gasten en weet op gepaste wijze een gezellige sfeer te creëren. Hij zal zich nooit opdringen en altijd de algehele gezellige sfeer in de gaten houden. Zijn repertoire past hij daarop aan.

troubadour duo of trio

Jaap speelt ook als duo met gitaar en eventueel ook nog met contrabas. Als muzikaal troubadour duo trekken ze van groep naar groep om uw gasten van muziek te verzorgen. Hierbij wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de muzikale wensen van uw gasten. De musici zijn flexibel!

accordeonist Jaap is hofleverancier!

Accordeonist/troubadour Jaap heeft de eer gehad om enkele stukken te mogen spelen voor het Koninklijk Huis. Uiteraard een hele mooie kroon op zijn werk, en buitengewoon eervol!

accordeonist Jaap – troubadour en entertainer

Accordeonist Jaap speelt van ingetogen achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek op zijn accordeon en dat terwijl hij rondloopt. Van de ene groep mensen naar de volgende, maar bijvoorbeeld ook op een boot terwijl hij gasten trakteert op gezellige akoestische muziek terwijl ze door de grachten varen! Virtuoos speelt hij liedjes om mee te zingen, om naar te luisteren of om op te dansen. Een gezellige een-mans-band tijdens de ontvangst van een informeel bedrijfsevenement of tijdens een gezellig vaartochtje!

over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, . 

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram