allround Koffer trio

Het Allround Koffer Trio is een band die bestaat uit gitaar/zang, contrabas en cocktaildrums. Het trio speelt herkenbare muziek voor jong en oud en is zeer geschikt als u op zoek bent naar een leuke allround band als ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens ‘een toontje zachter’ mag. De musici zijn ras muzikanten met oog voor uw publiek.

mobiel allround trio

Het trio speelt desgewenst tussen de mensen en is geheel mobiel. Mobiel wil zeggen dat deze heren op elke gewenste plek op uw gelegenheid kunnen spelen, als moderne troubadour band. En dat alles zonder dat u uw stem hoeft te verheffen om uzelf verstaanbaar te maken.

review allround band Koffer Trio

Beste Joost, Dankjewel voor je felicitaties, de dag was echt super verlopen voor ons, mooier kon het niet. De band maakte met hun muziek het feest compleet. Heel veel leuke reacties van onze gasten die het een goede band vonden. De band trok zelfs ook buurtbewoners en toeristen aan om even mee te feesten. Prijs en kwaliteitsverhouding is hiermee perfect. Mocht er in de toekomst nog is een feestje zijn, dan staan ze boven aan mijn lijst om ze uit te nodigen! Groetjes Philip & Jorinde

repertoire

Het repertoire van het Koffer Trio bestaat uit songs van de jaren ’60, ’70 en ’80 en is te omschrijven als Funky, Rocky, Soulfull, Easy Listening, Jazz, Soul, Pop en Swing. Herkenbare nummers die garant staan voor een leuk feest. Speciale verzoekjes kunnen altijd overlegt worden.

een greep uit de popsongs:

1. Not over you Gavin DeGraw
2. Everything Michael Bubble
3. You give me Something James Morrisson
4. Every Breath you take Police
5. I Wish Stevie Wonder
6. Signed sealed delivered Stevie Wonder
7. Another day Jamie Lidell
8. Nee je hoeft niet naar huis vannacht Marco Borsato
9. Ik kan het niet De Dijk
10. September Earth Wind & FIre
11. Could you beloved Bob Marley
12. One love Bob Marley
13 .Celebration Kool & the gang
14. Purple Rain Prince
15. Loving you Mavericks
16. Think of me when your lonely Mavericks
17. Dance the night away Mavericks
18. Excuse me (Heartache) Mavericks
19. Roll over Beethoven Chuck Berry
20. The girl from Ipanema Astrud Gilberto
21. Peacefull easy feeling Eagles
22. Take it easy Eagles
23. Tequilla Sunrise Eagles
24. Hotel California Eagles
25. Stil in mij Van Dikhout

Allround Koffer trio boeken

Muziekbureau Zoeteman heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van bands en artiesten voor verschillende gelegenheden in heel Nederland en België. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram