allround Koffer trio

Het Allround Koffer Trio is een band die bestaat uit gitaar/zang, contrabas en cocktaildrums. Het trio speelt herkenbare muziek voor jong en oud en is zeer geschikt als u op zoek bent naar een leuke allround band als ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens ‘een toontje zachter’ mag. De musici zijn ras muzikanten met oog voor uw publiek.

mobiel allround trio

Het trio speelt desgewenst tussen de mensen en is geheel mobiel. Mobiel wil zeggen dat deze heren op elke gewenste plek op uw gelegenheid kunnen spelen, als moderne troubadour band. En dat alles zonder dat u uw stem hoeft te verheffen om uzelf verstaanbaar te maken.

review allround band Koffer Trio

Beste Joost, Dankjewel voor je felicitaties, de dag was echt super verlopen voor ons, mooier kon het niet. De band maakte met hun muziek het feest compleet. Heel veel leuke reacties van onze gasten die het een goede band vonden. De band trok zelfs ook buurtbewoners en toeristen aan om even mee te feesten. Prijs en kwaliteitsverhouding is hiermee perfect. Mocht er in de toekomst nog is een feestje zijn, dan staan ze boven aan mijn lijst om ze uit te nodigen! Groetjes Philip & Jorinde

repertoire

Het repertoire van het Koffer Trio bestaat uit songs van de jaren ’60, ’70 en ’80 en is te omschrijven als Funky, Rocky, Soulfull, Easy Listening, Jazz, Soul, Pop en Swing. Herkenbare nummers die garant staan voor een leuk feest. Speciale verzoekjes kunnen altijd overlegt worden.

allround band boeken

Muziekbureau Zoeteman heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van bands en artiesten voor verschillende gelegenheden in heel Nederland en België. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, we staan u graag te woord.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram