PIEN band – mellow versies van bekende nummers!

Met de band PIEN haalt u een veelzijdige coverband in huis. De muziek staat garant voor een swingend (trouw)feest; hits van nu, classics, pop, funk, soul & jazz en top 40. Van Justin Bieber tot Frank Sinatra, de (professionele) musici spelen het allemaal met plezier en in een eigen muzikaal mellow jasje. Een goede sfeer en contact met uw publiek staat altijd voorop, of het nu gaat om het verzorgen van een feestelijke (bruiloft) avond vol dans, of het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek.

PIEN band – Mellow

PIEN Mellow is geschikt voor gelegenheden waar een relaxte sfeer gewenst is. Uiteraard kan er gedanst worden, maar de band kan ook mellow achtergrondmuziek verzorgen als de sfeer erom vraagt.

PIEN band – Party

Met PIEN Party gaan we voor een gevulde dansvloer en een feestelijke avond om nooit te vergeten. De band speelt sets van 45 minuten per uur vol bekende dansnummers van nu en toen. Tussen de sets door verzorgen we achtergrondmuziek. Uiteraard verzorgen we ook de geluid en stijlvolle uitlichting van de band.

review klant – band PIEN

Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen en we hebben mensen zien dansen die we nog nooit hebben zien dansen! We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Groeten, Astrid en Pieter

over zangeres Pien

Zangeres Pien Schneider zingt als sinds jaar en dag verschillende stijlen muziek met het gemak van de zeer ervaren zangeres die zij is! Tien jaar lang was ze de frontvrouw van een van de bekendste feestbands in Nederland. Ook stond zij achter de grootte Nederlandse artiesten als backing vocal. Met PIEN gaat zij terug naar de essentie van de liedjes, of dat nou jazz, pop, funk of soul is. Ze geeft er een “twist” aan waardoor u er heerlijk in mee kunt gaan!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram