Duo PIEN – personal in every note – pop & jazz

Duo P.I.E.N. staat voor Personal in Every Note. Bekende nummers in een eigen mellow stijl gespeeld. Van easy pop (Stevie Wonder, Amy Winehouse, Michael Jackson) tot bossa en jazz (Billy Holiday, Caro Emerald), en nog veel meer! De muziek werkt erg goed als muzikale omlijsting van een diner, borrel, bruiloft of receptie.

Duo PIEN voor uw huwelijksceremonie

Uw huwelijksdag is een uniek en persoonlijk moment in het leven. En zo hoort ook de muziek, passend op de smaak en stijl van u en uw partner. Duo PIEN. verzorgt muziek op maat tijdens de ceremonie en/of de receptie. Nummers en stijl worden vooraf op uw wensen afgestemd. “Personal in every note”, dat is waar PIEN voor staat.

Licht versterkt, uitgebalanceerd geluid

Het duo speelt enkel met een kleine draagbare versterker of een klein geluidsetje. De benodigde speelruimte is dan ook maar 2,5 vierkante meter. Het duo kan ook per set verplaatsen, en is dus mobiel. Dat kan makkelijk zijn voor bijvoorbeeld een tuinfeest, of receptie in meerdere ruimtes. Eventueel is het duo uit breiden met een contrabassist.

duo PIEN – of volledige band?

PIEN duo kan worden uitgebreid met een contrabas. Deze bezetting is erg geschikt voor sfeervolle muzikale omlijsting van een receptie, feest of borrel. Het trio klinkt wat voller als het duo en is daardoor wat breder inzetbaar, bijvoorbeeld als de groep wat groter is. Liever een volledige band waarbij ook gedanst kan worden? Kijk dan op de pagina van band PIEN. Hiermee bent u verzekerd van een top band voor uw feest!

klant review duo PIEN

Jullie verzorgden de muzikale omlijsting bij ons 40 jarig huwelijksjubileum. Jullie repertoire sloot precies aan bij het genre dat wij voor ogen hadden voor deze avond. Heerlijke muziek, waarbij ook een goed gesprek tussen gasten die elkaar lang niet hadden gezien mogelijk bleef. Wij bevelen jullie van harte aan en zeggen het voort.

over zangeres Pien

Zangeres Pien Schneider zingt als sinds jaar en dag verschillende stijlen muziek met het gemak van de zeer ervaren zangeres die zij is! Tien jaar lang was ze de frontvrouw van een van de bekendste feestbands in Nederland. Ook stond zij achter de grootte Nederlandse artiesten als backing vocal . Met P.I.E.N. gaat zij terug naar de essentie van de liedjes, of dat nou jazz, pop, funk of soul is. Ze geeft er een “twist” aan waardoor u er heerlijk in mee kunt gaan!

indicatie repertoire PIEN:

POP:
Ain’t no sunshine Bill Withers
All about the bass Meghan Trainor
All of me John Legend
A night like this Caro Emerald
Another day Jamie Lidell
As Stevie Wonder
Baby come to me Ingram & Labelle
Baby I love you Aretha Franklin
Close to you The Carpenters
Don’t know why Norah Jones
Don’t it make my brown eyes blue Chrystal Gayle
en nog veel meer..

JAZZ:
All of me Standard
All in love is fair Stevie Wonder
Angel eyes Standard
A nightingale sang in Berkley Sq. Standard
Autumn leaves Standard
Bewitched Rodgers & Hart
Black coffee Standard
Blue moon Standard
Bye bye blackbird Standard
Can’t buy me love The Beatles
Cheek to cheek Standard
Chega de Saudade Standard
Could I have this dance Anne Murray
Cry me a river Standard
Desafinado Standard
Dindi Standard
Don’t explain Billy Holiday
en nog veel meer..

volg ons ook op:
Facebook
Instagram