Romantic Gitaarduo

 

Het Romantic Gitaarduo  verzorgt stijlvolle achtergrondmuziek voor uw receptie, bruiloft of diner. Vanwege de intieme en akoestische bezetting is dit duo uitermate geschikt als achtergrondmuziek.  De musici spelen afhankelijk van de locatie akoestisch of licht versterkt en zijn erg flexibel. Eventueel kunnen ze snel van speelplek wisselen. De heren spelen ook graag strak in het pak als de gelegenheid daarvoor gepast is.

Romantic Gitaarduo ook voor uw huwelijksceremonie

De heren spelen in deze bezetting ook concertant. Tijdens de ceremonie kunnen ze in overleg met u prachtige stukken ten gehore brengen. Een bijzondere invulling van uw bruiloft.

klant over optreden Romantic Gitaarduo

Beste Joost, We hebben erg genoten van de muziek. De gasten vonden het ook prachtig. Volgende keer komen we naar een concert luisteren zodat we alle aandacht voor jullie hebben.  Jullie weten heel goed een fijne sfeer te creëren. Veel dank daarvoor!

achtergrondmuziek business events

Het Romantic Gitaardu ois een van onze meest geboekte bezettingen voor het verzorgen van live achtergrondmuziek bij zakelijke evenementen. De kleine flexibele bezetting werkt erg goed bij recepties en borrels.

Een greep uit het repertoire van het gitaarduo:

1. sir Duke
2. Sunny
3. You are the sunshine of my life
4. Desafinado
5. Moanin’
6. Besame mucho
7. Have you met miss Jones
8. Fly me to the moon
9. Body & soul
10. Hello
11. My one & only love
12. All of me
13 . Just the two of us
14. Sunny side of the street
15.  How deep is you love
16. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing

over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt acts en artiesten voor zowel zakelijke als particuliere evenementen in Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, of een openingsact voor een event. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Mauritshuis, Kasteel Oudaen, Openluctmuseum.

Onze artiesten zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen. We verzorgen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als een spectaculaire act, of spetterend dansfeest! Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek of een act op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram