Gypsy Swing Duo – gypsyswing en zigeunermuziek

Zigeunermuziek en onvervalste gypsy swing in minibezetting! Het Gypsy Swing Duo is de kleinere bezetting van het Gypsy Swing Trio en kwartet en speelt authentieke zigeunermuziek en gypsy swing in navolging van Django Reinhardt. In Nederland is deze muziek vooral bekend geworden door het Rosenberg Trio. U kunt rekenen op een duo dat zigeunermuziek maakt recht uit het hart. De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek op een receptie of feest of bruiloft! De kleine bezetting maakt dat het ook zeer geschikt is voor intieme gelegenheden zoals een diner of evenement met een klein gezelschap.

review klant Gypsy Swing Duo

We hebben ontzettend genoten van de muziek van het Gypsy Duo. Ook waren ze prima op tijd en speelden heel goed in op het drukke programma met sprekers. Ook de muzikale begeleiding bij de uitreiking was perfect. We gaan de heren zeker een volgende keer weer boeken!

zigeunermuziek met viool of gitaren of kwartet bezetting

Door de kleine bezetting kan het duo van plek wisselen als dat gewenst is. Ze spelen licht versterkt of helemaal akoestisch. Het Gypsy Swing Duo bestaat uit viool en gitaar, maar kan eventueel ook uitgebreid worden met een contrabassist en/of gitarist tot een trio of kwartet. De musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en stellen zich dienstbaar op naar sfeer en gasten. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op.

over de musici van het Gypsy Swing duo

De musici zijn bekend in de wereld van de zigeunermuziek.  Violist Wattie Rosenberg is telg uit de bekende muzikale familie Rosenberg. Hij leerde het vioolspelen van zijn vader, die het waar van zijn vader leerde. Een prachtige traditie! In grotere bezetting speelden ze onder andere op het World Gipsy Festival Khamoro, Hidrelez in Istanboel en het North Sea Festival. U kunt rekenen op een optreden vol zigeunermuziek swing, passie en virtuositeit.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram