Gypsy Swing Trio – gypsy Rosenberg style!

 

Het Gypsy Swing Trio brengt swingende gypsyswing, de zigeunermuziek die in Nederland bekend is geworden door het Rosenberg Trio. Hiermee haalt u een trio in huis dat zigeunermuziek maakt recht uit het hart. Violist Wattie Rosenberg is telg uit de bekende Rosenberg familie en speelt prachtig viool! De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van sfeervolle achtergrondmuziek op een receptie of feest of bruiloft! Bekijk de video en informatie en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

review klant Gypsy Swing Trio

Beste Joost, Het was ondanks het wisselvallige weer een mooi feest. Door de heerlijke muziek van het Gypsy Swing Trio vergaten we de plensbuien. De muzikanten die op het feest aanwezig waren, waaronder de jarige, waren zeer onder de indruk van de muzikaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar, dus en een aanrader voor iedereen die een feest muzikaal wil omlijsten! Hartelijke groeten, ook aan de heren! Nogmaals: dank! Simone & Rob

gypsy swing met viool of gitaren of kwartet bezetting

Ze spelen als trio met viool, contrabas en gitaar.  Het is ook mogelijk het trio te boeken in de dezelfde bezetting als het Rosenberg Trio; gitaar, gitaar en contrabas. De band kan tevens als kwartet geboekt worden met viool, twee gitaren en contrabas. De band speelt licht versterkt of akoestisch en kan eventueel per set van plaats verwisselen.

zigeunerorkest traditie

Het kwartet speelde op bekende festivals en maakte een tournee met de Franse zigeunerlegende Tchavolo Schmitt. Ze speelden op het World Gipsy Festival Khamoro en het North Sea Jazz Festival. U kunt rekenen op een optreden vol zigeunermuziek swingende jazzmuziek, passie en virtuositeit.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram