gypsyband Sonnekai: onvervalste gypsyjazz!

Gypsyband Sonnekai, een naam die schittert als “goud”, belichaamt de energie en geest van de jongere generatie Reinhardt en Rosenberg, opkomende sterren in de rijke Django-traditie. Deze veelzijdige gypsyband vertegenwoordigt een muzikale reis door de schatkamer van zigeunermuziek en gypsyjazz. Of je nu een bruisend feest, een romantische bruiloft, een zakelijk evenement of een intiem concert plant, Sonnekai is de perfecte keuze.

Op slechts 15-jarige leeftijd nam violist Wattie Rosenberg, zoon van Bakro Rosenberg (een van de oprichters van de legendarische groep Romanesj, samen met zijn broer Häntsje Rosenberg), het voortouw bij de oprichting van Sonnekai. Het is een indrukwekkende prestatie dat binnen slechts één jaar hun debuutalbum “Sonnekai” tot stand kwam, onder begeleiding van niemand minder dan Hans Meelen, de ontdekker van The Rosenberg Trio. De opnames vonden plaats in de studio van Jon Larsen, de eigenaar van Hot Club Records in Noorwegen. Sonnekai werd zelfs uitgenodigd om op te treden bij de Nederlandse première van Tony Gatlif’s film “Swing”.

Gypsyband Sonnekai gypsyjazz ervaring

Gypsyband Sonnekai belichaamt een jonge en dynamische groep, geworteld in de rijke Sinti-traditie, met een fris en eigentijds geluid. Ondanks de schijnbare introvertie in hun muziek, spreken de muzikanten van Sonnekai rechtstreeks tot de harten van hun luisteraars. Ze uiten hun gevoelens en passie door middel van hun muzikale virtuositeit, waardoor ze een onvergetelijke ervaring creëren.

review klant gypsyband Sonnekai

Een tevreden klant deelt haar lof voor Sonnekai: “Wow, wat een muzikanten. We voelden ons vereerd dat ze op onze bruiloft hebben gespeeld! Ook willen we onze dank uitspreken voor de fijne communicatie. Hartelijke groet, Annette.

gypsyband Sonnekai op festival

Gypsyband Sonnekai heeft het publiek betoverd op prestigieuze festivals, waaronder het legendarische gypsyjazz festival Samois sur Seine. Ze hebben ook opgetreden op het World Gipsyjazz Festival Khamoro en deelden het podium met niemand minder dan het Rosenberg Trio. De aanwezigheid van Sonnekai op deze gerenommeerde evenementen benadrukt hun onmiskenbare plaats in de wereld van gypsyjazz en zigeunermuziek. Eventueel ook te boeken als gypsy duo of trio.

volg ons ook op:

Facebook
Instagram