Jazz Moods

Jazz Moods trio zorgt voor de ultieme jazz beleving op uw bruiloft, feest of receptie. Bij deze jazz professionals draait het om sfeer en kwaliteit zonder overheersend aanwezig te zijn. Toegankelijke muziek met een smaakvolle uitstraling. De muziek is uitstekend geschikt als sfeervolle muzikale omlijsting, en kan desgewenst wat meer op de voorgrond treden.

repertoire Jazz Moods

Op het repertoire staan tijdloze jazzclassics die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Hierdoor voorziet Jazz Moods uw feest of receptie van een heerlijke sfeer op gepast volume, zodat uw gasten met elkaar kunnen praten. Het trio speelt nummers uit het Chet Baker repertoire zoals; My Funny Valentine, Almost Blue. De muziek is zeer gevarieerd en bestaat uit; zangstukken, ballads, swingende songs, easy listening en natuurlijk ontbreekt ook de blues niet.

review klant

“We hebben van jullie muziek genoten! Ook kregen we van gasten positieve reacties op de muziek. Als mensen ons nog een keer een tip voor een goed jazz-bandje vragen zullen we jullie zeker aanraden. Nogmaals dank en wat ons betreft graag tot een volgende keer!”

 

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram