jazzprofessionals -Body & Soul jazztrio

De jazzprofessionals van Body & Soul zijn speiclaist in het verzorgen van muziek op een bruiloft, receptie of bedrijfsevenement. Heerlijke jazz, swing en bossa nova in kleine bezetting. Muziek op maat met een prachtige uitstraling!

Body & Soul: weinig ruimte en mobiel

Deze bezetting heeft heel weinig ruimte nodig wat handig kan zijn op een drukke receptie, of locatie. Daarnaast is het mogelijk het trio per set van plek wisselt. In principe gebruiken de gitaar en contrabas lichte versterking om het geluid te balanceren. Als de situatie erom vraagt kunnen deze jazzprofessionals ook volledig akoestisch spelen.

onze jazzprofessionals in pak en ruim voor aanvang startklaar

Het jazztrio is altijd een uur voor aanvang aanwezig om ruim op tijd speelklaar te zijn. De heren spelen uiteraard in pak. Tussen de sets door kunnen zij op verzoek voor pauzemuziek zorgen. In overleg is het ook mogelijk om een microfoon te verzorgen voor eventuele sprekers.

jazz-trio Body & Soul – review:

Het is zeker goed verlopen met het jazztrio! Onze gasten, en wij ook, waren er zeer enthousiast over! Buiten het aangename muzikale repertoire ook nog eens heel vriendelijke muzikanten. Ik heb een aantal visitekaartjes weggegeven waaronder aan de eigenaren van Hotel Opus One in ons dorp die ook feesten/recepties organiseren. Bedankt voor de soepele afwikkeling. Bram & Diana Sneep

over onze jazzprofessionals

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn jazzprofessionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram