Jazzduo Sunny – sax en gitaar!

Het Sunny jazzduo is het kleinere broertje van het Sunny jazztrio.  De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van sfeervolle en swingende achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zien er altijd stijlvol gekleed uit en brengen swing, bossa nova en bekende popnummers in een swingend jazzy jasje. Dit jazzduo is de perfecte smaakmaker voor een bruiloft, borrel of zakelijke receptie. Eventueel is het duo uit breiden met een contrabassist.

muzikale omlijsting op de achtergrond

Vinden de muzikanten het niet vervelend om op de achtergrond te spelen?” Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen en het antwoord is: nee, dat vinden ze niet vervelend. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het duo bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. Het Sunny jazzduo haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond.

mobiel jazzduo: verplaatsen geen probleem!

Het duo is erg flexibel en kan zowel licht versterkt als akoestisch spelen. Dit kan binnen en buiten (onder de juiste weersomstandigheden). Door de kleine bezetting is het mogelijk om per set te verplaatsen. Om een voorbeeld te noemen: het duo start bij de entree, en verplaatst vervolgens naar de ruimte waar een receptie of diner plaatsvindt.

review jazzduo Sunny klant:

Heel veel dank voor jullie muzikale bijdrage op ons huwelijk, afgelopen zaterdag! Het was de perfecte toevoeging aan het geheel en precies de sfeer die we voor ogen hadden. Ook van onze gasten, waar veel (professionele) muzikanten en jazzliefhebbers tussen zaten, kregen we uitsluitend positieve reacties. Nogmaals veel dank en wellicht tot een volgende keer!

een greep uit het repertoire:

1. Girl from Ipanema
2. Sunny
3. You are the sunshine of my life
4. Desafinado
5. Les feuilles mortes
6. Besame mucho
7. Have you met miss Jones
8. Fly me to the moon
9. Body & soul
10. Tequila
11. Days of wine & roses
12. All of me
13 . Just the two of us
14. Sunny side of the street
15. What a wonderfull world
16. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing
17. Douce ambiance
18. Minor swing

over ons muziekbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen. Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram