jazztrio Jazzwise

Jazztrio Jazzwise is een akoestische bezetting van saxofoon, gitaar en contrabas en brengt een repertoire van jazzstandards, popsongs, blues en bossanova’s. U kunt rekenen op aanstekelijke nummers, improvisaties en sfeervolle ballads horen. Naast bekende melodieën van vroeger spelen de heren ook funky stukken en popsongs van onder andere Stevie Wonder, Norah Jones en the Beatles. De muziek wordt op een aangenaam geluidsniveau gespeeld, zodat mensen met elkaar kunnen praten. Inspelend op de situatie brengt Jazzwise een ontspannen en aangename sfeer.

klant reviews jazztrio Jazzwise

Beste heren, Inmiddels weer terug en uitgerust na onze huwelijksreis willen we jullie graag nog bedanken voor de fantastische muzikale omlijsting tijdens onze bruiloft op 28 januari te Huis de Voorst. In alle hectiek van deze dag hebben we jullie dat niet zo goed persoonlijk kunnen doen, maar jullie performance heeft zeer bijgedragen aan een voor ons en onze gasten zeer geslaagd feest. Met vriendelijke groet, Jeroen en Marlies

Wat een top band is Jazzwise! Communicatie voorafgaand aan onze bruiloft was erg prettig, snel antwoord en er werd goed met ons meegedacht. Stellen zich ook erg flexibel en behulpzaam op. Ons verzoeknummer hebben ze fantastisch gespeeld (little wing)! De band zorgde voor een hele ontspannen en relaxte sfeer, helemaal zoals we het hadden gehoopt tijdens onze grote dag. Reacties van de gasten waren ook lovend. Onwijs bedankt Jazzwise! Een dikke 10

over jazztrio Jazzwise

Jazzwise is een professioneel akoestisch trio, bestaande uit saxofoon, gitaar en contrabas. Het jazztrio staat garant voor aangename sfeer op uw feest, met relaxte muziek op de achtergrond  Het brede repertoire is geschikt als achtergrondmuziek of om bij te dansen; we stemmen graag met u af wat we spelen en op welk geluidsniveau.

over ons bureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

Onze musici zijn jazzprofessionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram