JZ Jazzduo

Het JZ Jazzduo bestaat uit contrabas en gitaar en verzorgt stijlvol swingende achtergrondmuziek. De kleine bezetting is ideaal voor het verzorgen van muzikale omlijsting bij een borrel, receptie of diner. De combinatie van gitaar en contrabas geeft een warm, zacht geluid en zorgt voor een aangename sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De musici spelen bekende jazzstandards uit het Great American Songbook. Enkele voorbeelden uit het repertoire zijn; Fly me to the moon, My Funny Valentine en The girl from Ipanima. De musici zijn jazzprofessionals en zorgen voor een goede uitstraling.

JZ Jazzduo of trio

Het is ook mogelijk het jazzduo uit te breiden tot een jazztrio. Dit geeft de bezetting meer mogelijkheden waardoor de achtergrondmuziek nog meer variatie krijgt. Ook is het met deze bezetting mogelijk dansbare swing en latin jazz te spelen. U hoeft niet bang te zijn dat de muziek te luid is. De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken.

klant review

Heel hartelijk dank voor het optreden van het JZ jazzduo vorige week dinsdag bij het feest tgv mijn oratie. De avond was zeer feestelijk en de muziek van het jazzduo heeft bijgedragen aan de sfeer. Ik heb leuke reacties van de gasten gehoord. Met vriendelijke groet Jan Willem

jazzduo mobiel

Door de kleine bezetting hebben de heren musici weinig speelruimte nodig. Daarnaast kunnen ze in overleg ook mobiel op verschillende plekken spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het duo in een ontvangstruimte laten spelen en daarna in een andere ruimte. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid te bespreken.

JZ Jazzduo achtergrondmuziek zakelijke evenementen

Ook voor het verzorgen van achtergrondmuziek voor zakelijke evenementen is het JZ jazz duo en trio uitermate geschikt. Live achtergrondmuziek geeft het vaak zakelijke karakter van recepties een ontspannen en gezellige sfeer. Voor de grotere evenementen is het mogelijk de live achtergrondmuziek van het duo uit te breiden met bijvoorbeeld een saxofonist, drummer, violist of jazz zangeres. Ook kan er, indien gewenst, van sfeermuziek overgeschakeld worden naar muziek die meer op de voorgrond aanwezig is.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram