JZ Jazztrio

Het JZ jazztrio verzorgt stijlvolle swingende jazz, bossa nova en bekende popliedjes in “mellow setting”. De kleine jazztrio bezetting is ideaal voor het verzorgen van muzikale omlijsting bij een huwelijksreceptie, zakelijk event, borrel of diner.  De combinatie van jazz gitaar brushes en contrabas geeft een warm, zacht geluid en zorgt voor een aangename sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

JZ Jazztrio – drums met brushes

De drummer werkt voornamelijk met “brushes”, de bekende vegertjes in plaats van stokken. Hierdoor blijft het geluidsniveau altijd aangenaam, en kunnen uw gasten met elkaar in gesprek blijven. De musici spelen bekende jazz standards uit het Great American Songbook. De musici zijn jazz professionals en zorgen voor een verzorgde uitstraling en aangename sfeer. Eventueel is het jazztrio ook te boeken als JZ Jazzduo (gitaar & contrabas).

enkele voorbeelden uit het repertoire:

Fly me to the moon
Sunny
Just the two of us
My Funny Valentine
The girl from Ipanima
Body & Soul
Valerie
So What
Les Feuilles Mortes
Je Suis Seul Ce Soir
Summertime
Honeysuckle Rose
Stella by Starlight

achtergrondmuziek zakelijk evenement

Het JZ Jazztrio verzorgt regelmatig de muzikale omlijsting van zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld een borrel tijdens een congres, een zakelijke receptie of muzikale omlijsting van een diner. De muziek en het karakter van de instrumenten is hiervoor uitermate geschikt. Enkele opdrachtgevers die u voorgingen zijn; Shell, Ahoy, RAI vereniging, Floriade, Anne & Max en NPO. Locaties waar het trio de muziek heeft verzorgt zijn onder andere: het Mauritshuis, Huize Franckendael, Ahoy, RAI, Kasteel van Rhoon, Landgoed Duin & Kruid, en nog vele anderen!

achtergrondmuziek bruiloft JZ Jazztrio

Ook verzorgt het JZ Jazztrio vaak muzikale omlijsting voor bruiloften. De muziek werkt goed voor tijdens een receptie of als achtergrondmuziek bij een avondfeest waarbij de gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Enkele trouwlocaties waar ze eerder al speelden: Landgoed Warnsborn (Orangerie), Kasteel van Rhoon, Wereldmuseum, Kasteel Hackvoort, Huize Franckendael, en nog vele anderen.
Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw huwelijk te bespreken.

review JZ Jazztrio (zakelijk event)

Joost, dank voor het verzorgen van de muziek met je trio. Het was uitstekend geschikt voor onze klantendag en komen volgend jaar zeker bij je terug, groet Antonio

volg ons ook op:
Facebook
Instagram