Klassiek duo Classica

 

Klassiek duo Classica brengt prachtige klassieke en licht-klassieke muziek voor uw huwelijksceremonie, diner of receptie. Daarnaast verzorgt het duo ook muziek voor uitvaarten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. De musici zijn afgestudeerd aan het conservatorium en hebben ruime ervaring in het verzorgen van muziek op de achtergrond tot concert. Het strijkensemble werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien veel ervaring opgedaan. Zij spelen in een verscheidenheid van omstandigheden: op bruiloften, recepties, openingen van tentoonstellingen, lezingen, promoties, festivals, beurzen, concerten en meer. Deze brede inzetbaarheid is mede mogelijk dankzij het prettig in het gehoor liggende geluid van de strijkinstrumenten. Eventueel is het duo uit breiden tot een klassiek strijktrio.

akoestische muziek klassiek duo Classica

De viool en cello zijn akoestische muziekinstrumenten, de optredens kunnen zonder additionele versterking gespeeld worden. De klankkast zorgt voor voldoende volume, daarnaast kan het ensemble zich zonder snoeren ook flexibeler opstellen in de ruimte. Voor achtergrondmuziek bij bijvoorbeeld een diner of receptie zijn daarom maar beperkte voorzieningen nodig.

muziek bruiloft

Duo Classica verzorgt vaak klassieke achtergrondmuziek voor de bruiloft Ook verzorgen ze muziek voor de trouwceremonie. Enkele voorbeelden van gespeelde nummers zijn: Canon in D (Pachelbel), Air on the G String (Bach) en Spring from Four Seasons (Vivaldi). Licht-klassieke en pop muziek behoren ook tot de mogelijkheden. Er kan ook bruiloftsmuziek gemaakt worden bij de receptie, bruiloft of diner. Uiteraard zijn hier ook onze repertoires van klassieke muziek en barokmuziek mogelijk. De combinatie van viool en cello ligt prettig in het gehoor en werkt goed als achtergrondmuziek.

muziek uitvaart klassiek duo Classica

Duo Classica verzorgt ook muziek voor uitvaarten. U kunt kiezen uit een breed repertoire variërend van Bach, Mozart, Beethoven en Vivaldi tot licht-klassieke muziek en zelf pop-muziek. Ook is mogelijk om verzoeknummers te spelen, mits dit in duo of trio bezetting mogelijk is. We staan voor een persoonlijke benadering en goede muziek. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram