Klezmerduo Cacoca

Klezmerduo Cacoca laat zich inspireren door klezmer, Balkan en zigeunermuziek. Het is de kleinere bezetting van trio Cacoca. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. De muziek is uitstekend geschikt als muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of receptie.

Akoestisch & mobiel

Het duo speelt niet versterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Ideaal voor een buitenevenement of gelegenheid waar er meerder ruimtes zijn. Of u kunt uw gasten muzikaal welkom heten bij de entree, waarna ze later elders verder spelen. Kortom, mogelijkheden genoeg! De musici zijn heel flexibel en passen zich graag aan. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

Review klant Klezmerduo Cacoca

Beste Joost, we hebben ontzettend genoten van Klezmerduo Cacoca, evenals onze gasten. De muziek was prachtig en overtrof onze verwachtingen! We hebben veel reacties gehad van onze vrienden die het ook erg mooi vonden. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgende keer! R. Groot

Over klezmer zoals gespeeld door klezmerduo Cacoca

Klezmer, als centraal element in hun muzikale repertoire, vangt de ziel van een tijdperk waarin tradities en emoties samenvloeien. De unieke klanken van klezmermuziek weerklinken in de noten die Cacoca speelt, en brengen een meeslepende ervaring voor iedere gelegenheid. Met hun diepe connectie met deze traditionele Joodse muziek brengen ze een stukje geschiedenis tot leven, terwijl ze tegelijkertijd hedendaagse creativiteit toevoegen aan elke noot. Hun optredens brengen een wervelwind van emoties, van de vreugde van feestelijke dansen tot de introspectie van melancholische deuntjes. Of het nu een bruiloft is waar geliefden samenkomen om te dansen, een herdenkingsbijeenkomst waar respect wordt betoond aan degenen die zijn overleden, of een levendig straatfestival waar mensen zich laten meevoeren door de muziek, Klezmerduo Cacoca blijft trouw aan de kern van klezmermuziek terwijl ze een nieuwe, eigentijdse interpretatie ervan bieden die zowel de ziel als het hart raakt.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram