Klezmerduo Cacoca

Klezmerduo Cacoca laat zich inspireren door klezmer, Balkan en zigeunermuziek. Het is de kleinere bezetting van trio Cacoca. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. De muziek is uitstekend geschikt als muzikale omlijsting van een bruiloft, feest of receptie.

AKOESTISCH & MOBIEL

Het duo speelt niet versterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Ideaal voor een buitenevenement of gelegenheid waar er meerder ruimtes zijn. Of u kunt uw gasten muzikaal welkom heten bij de entree, waarna ze later elders verder spelen. Kortom, mogelijkheden genoeg! De musici zijn heel flexibel en passen zich graag aan. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

REVIEW KLANT KLEZMERDUO CACOCA

Beste Joost, we hebben ontzettend genoten van Klezmerduo Cacoca, evenals onze gasten. De muziek was prachtig en overtrof onze verwachtingen! We hebben veel reacties gehad van onze vrienden die het ook erg mooi vonden. Nogmaals dank, en wie weet tot een volgende keer! R. Groot

OVER DE MUZIEK

Hun muziek geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet, en leent zich zodoende voor dansen, maar ook voor dromen. Spelen doet dit klezmerduo overigens overal; verjaardagsfeesten en bruiloften, herdenkingsbijeenkomsten en begrafenissen, theaters, kerken, festivals, in rokerige cafés en straten over de hele wereld. Klezmer is van origine Joodse bruiloftsmuziek en is opzwepend, melancholisch en feestelijk.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram