Klezmertrio Cacoca

Dit klezmertrio laat zich inspireren door klezmer, Balkan- en zigeunermuziek. Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid. Al improviserend spelen ze niet alleen met elkaar, maar ook naar elkaar, door op speelse wijze elkaar muzikaal uit te dagen en te verleiden tot virtuositeit en lyrisch spel. De muziek

akoestisch klezmertrio voor feest, receptie of bruiloft

Het klezmertrio speelt niet versterkt en is mobiel. Ze kunnen dus snel wisselen van plek. Als muzikale omlijsting of, indien gewenst, meer op de voorgrond, het trio is flexibel. Een kleine bezetting die klinkt als een volwaardige klezmerband! Cacoca trio is een unieke sfeermaker voor uw feest, receptie of bruiloft. De musici zijn ook prettig in de communicatie en stellen zich flexibel op.

over de muziek

De muziek van klezmertrio Cacoca geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet. Het trio leent zich daarom voor dansen, maar ook voor dromen. Spelen doet deze klezmerband overigens overal; verjaardagsfeesten en bruiloften, herdenkingsbijeenkomsten en begrafenissen, theaters, kerken, festivals, in rokerige cafés en straten over de hele wereld.

klant review klezmertrio

“Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische ‘firn di mekhutonim aheym’ dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel. Een grote hulde aan Trio Cacoca! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor!”

over ons muziekbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie, congres of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neem vrijblijvend contact op voor uw vragen, we staan u graag te woord.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram