Kofferduo, de leukste akoestische popsongs!

Het Kofferduo brengt de leukste en mooiste akoestische popsongs. De bezetting bestaat uit zang/gitaar en zang/percussie, kortom een kleine bezetting met een vol geluid! Het duo speelt herkenbare muziek voor jong en oud en is zeer geschikt als u op zoek bent naar een leuke allround duo als ideale invulling bij uw borrel, diner, tuinfeest, receptie en bedrijfsfeest, voor als het eens ‘een toontje zachter’ mag. Het Kofferduo is zeer ervaren en stelt de muziek altijd in dienst van de sfeer en gasten.

mobiel allround Kofferduo

Het duo speelt de akoestische popsongs desgewenst tussen de mensen en is geheel mobiel. Mobiel wil zeggen dat deze heren op elke gewenste plek op uw gelegenheid kunnen spelen, als moderne troubadour band. En dat alles zonder dat u uw stem hoeft te verheffen om uzelf verstaanbaar te maken.

review Kofferduo

Dank je wel!! We en onze gasten hebben erg genoten van het optreden van de band. Het paste goed bij de avond en de sfeer. Dank voor de goede service en de goede band!

repertoire Kofferduo: akoestische popsongs!

Het repertoire van het Koffer Duo bestaat uit songs van de jaren ’60, ’70 en ’80 en is te omschrijven als funky, rocky, soulfull, easy listening, jazz, soul, pop en swing. Herkenbare nummers die garant staan voor een leuk feest in een akoestisch jasje. Speciale verzoekjes kunnen altijd overlegt worden.

een greep uit de akoestische popsongs:

1. Not over you Gavin DeGraw
2. Everything Michael Bubble
3. You give me Something James Morrisson
4. Every Breath you take Police
5. I Wish Stevie Wonder
6. Signed sealed delivered Stevie Wonder
7. Another day Jamie Lidell
8. Nee je hoeft niet naar huis vannacht Marco Borsato
9. Ik kan het niet De Dijk
10. September Earth Wind & FIre
11. Could you beloved Bob Marley
12. One love Bob Marley
13 .Celebration Kool & the gang
14. Purple Rain Prince
15. Loving you Mavericks
16. Think of me when your lonely Mavericks
17. Dance the night away Mavericks
18. Excuse me (Heartache) Mavericks
19. Roll over Beethoven Chuck Berry
20. The girl from Ipanema Astrud Gilberto
21. Peacefull easy feeling Eagles
22. Take it easy Eagles
23. Tequilla Sunrise Eagles
24. Hotel California Eagles
25. Stil in mij Van Dikhout

diverse gelegenheden Kofferduo

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen.

Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram