Mini Mobile Jazzclub

Haal met de Mini Mobile Jazzclub  de sfeer van een jaren ’60 jazzclub naar binnen, compleet met retro lampjes, vinyl records, live sax, soul & jazztracks, en alles wat daar op aansluit. Met Saxofonist Toon en dit charmante “mini mobile jazzclub podium” krijgt ieder klein feest de warmte en sfeer die het nodig heeft! U kunt kiezen tussen de Mobile Jazzclub-het mini jazz theatertje, of Sax and Tracks-de hippe blank houten dj booth. Beiden super functioneel, met vinyl draaitafel én iPad, dus ook spotify aan boord, waarbij Toon met z’n sax aan het roer staat en de tracks soulfull bewaakt. Twee werelden in funky harmonie. Waar is dat feestje?

Over de Mini Mobile Jazzclub

Een mobiele solo act die binnen no time een authentieke en toch hippe jazz sfeer binnen brengt. Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de sax binnen handbereik. Toon’s smaakvolle tracks vullen de ruimte. Muziek met het ‘soul’ gevoel centraal. Ideaal voor een begeleidende sfeer, receptie, diner, borrel, eventueel uitmondend in een dansfeest. Uitbreiding met een pianist, zangeres enzovoorts altijd mogelijk.

over “saxotone” Toon Meijer

Dat Toon Meijer zijn liefde voor Jazz, Soul, Latin en Pop al jaren koestert, blijkt wel uit dit project! Een semi-mobiele act die binnen no time een authentieke zwoele club sfeer binnen brengt. Live muziek waar je met genot tegenaan leunt tijdens het samenzijn met je gasten op je receptie, borrel, ceremonie of feest. Met een zwoele Sax en de lekkerste tracks op de achtergrond. Snuffelen tussen zijn elpee’s, met de Saxofoon binnen handbereik. Bekijk de video, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, de beschikbaarheid en een offerte op maat.

klant review Mini Mobile Jazzclub

Het was meer dan formidabel wat Toon aan onze klantenevent heeft toegevoegd. De mensen hebben zelfs nog gedanst, dat hadden we niet verwacht van deze groep! We gaan hem zeker weer boeken voor de volgende editie! Hartelijk groet Jan

volg ons ook op:
Facebook
Instagram