Swinging Miss Bass

Swinging Miss Bass is een charmante, ervaren en enthousiast zingende dame met haar grote contrabas. Dit leuke duo of trio is een echte sfeermaker voor feesten, recepties en bruiloften. De muziek is vrolijk en swingend, en dat valt meteen op bij uw gasten. De band beschikt over een eigen kleine geluidsset. De band speelt niet hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Tijdens de pauzes wordt er passende muziek gespeeld. De band kan als duo spelen (contrabas/zang en gitaar/zang), en als jazztrio uitgebreid met piano zang.

mobiel duo Swinging Miss Bass

Als duo kunnen ze ook mobiel spelen op verschillende plekken. Erg leuk voor bijvoorbeeld een grote receptie of een bruiloft. Neemt u vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden en een offerte op maat. We staan u graag te woord.

review klant Swinging Miss Bass

Beste Joost, Namens de organisatie wil ik je bedanken voor het zeer goede optreden van het duo Miss Bass. We hebben een juiste keuze kunnen maken dankzij jouw inzet om op de valreep dit duo voor ons te contracteren. Ik kan dit duo en hun muziek voor de doelgroep 50+ van harte aanbevelen. Wij hebben genoten , gedanst op deze rustige en swingende muziek. C. Laan/Bewonersvereninging Groenhovenpark Gouda.

over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram