Piano Trio Monte Carlo

Het Monte Carlo Piano Trio staat voor een allround repertoire, stijlvolle presentatie en veel speelplezier. Dit trio weet feilloos in te spelen op de wensen van uw publiek. De musici hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek op bedrijfsevenementen, congressen, galadiners en recepties. Zowel op de achtergrond als de voorgrond weet dit trio de juiste sfeer neer te zetten. Van rustige bossa nova’s, tot herkenbare tunes tot swingende latin en popsongs, altijd op een stijlvolle wijze. Om deze reden is dit trio ook uitermate geschikt voor het verzorgen van een diner-dansant. Eventueel is het trio uit breiden met zangers PIEN. Verzoekjes zijn welkom! Zie onderstaande video’s en recensies.

Stijlvolle uitstraling piano trio

Het piano trio is altijd ruim op tijd aanwezig om de spullen neer te zetten. Zo weet u zeker dat de band startklaar is al de eerste gasten komen. Tussen de sets door verzorgen ze pauzemuziek, en ze nemen een microfoon mee waar u en uw gasten eventueel gebruik van kunnen maken. Uiteraard spelen de heren strak in het pak.

Geen vleugel of piano op locatie? Geen probleem voor dit piano trio!

Wanneer er geen recent gestemde vleugel of piano op de locatie aanwezig is kan het trio (kosteloos) een elektrische piano meenemen. Voor de kwaliteit van het geluid is dit prima. Wanneer u meer uitstraling aan uw evenement wilt geven is het mogelijk om via ons bureau een vleugel te huren voor uw locatie. Dit is al mogelijk vanaf € 495,00.

Over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor podia en feesten. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaende Vereeniging
Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram