PIEN Trio – pop & jazz

Zangeres Pien Schneider brengt samen met gitaar en contrabas bekende popmuziek, jazz uit het ‘American Songbook, en Braziliaanse songs. Bekende nummers worden op een swingende en relaxte manier gebracht. De gitaar en contrabas hebben een warm geluid goed geschikt is voor het verzorgen van feestelijke achtergrondmuziek. Het trio is uitstekend geschikt voor het muzikaal omlijsten van een bruiloft, borrel of evenement. De musici bestaan uit professionals met jarenlange ervaring. De uitstraling is netjes en de musici stellen zich dienstbaar op naar sfeer en gasten.

Pien voor bruiloft of event!

Trio P.I.E.N. verzorgt graag muzikale omlijsting voor uw bruiloft of evenement. Daarom stellen de musici zich dienstbaar en flexibel op naar sfeer en gasten. Tussen de sets door verzorgen ze ook achtergrondmuziek. Eventueel is Pien ook te boeken als duo PIEN, of juist groter als kwartet of kwintet Pien!

over zangeres Pien

Zangeres Pien Schneider zingt als sinds jaar en dag verschillende stijlen muziek met het gemak van de zeer ervaren zangeres die zij is! Tien jaar lang was ze de frontvrouw van een van de bekendste feestbands in Nederland. Ook stond zij achter de grootte Nederlandse artiesten als backing vocal . Met P.I.E.N. gaat zij terug naar de essentie van de liedjes, of dat nou jazz, pop, funk of soul is. Ze geeft er een “twist” aan waardoor u er heerlijk in mee kunt gaan!

klant review

We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience in February. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really ‘wowed’ us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class!

indicatie repertoire PIEN:

POP:
Ain’t no sunshine Bill Withers
All about the bass Meghan Trainor
All of me John Legend
A night like this Caro Emerald
Another day Jamie Lidell
As Stevie Wonder
Baby come to me Ingram & Labelle
Baby I love you Aretha Franklin
Close to you The Carpenters
Don’t know why Norah Jones
Don’t it make my brown eyes blue Chrystal Gayle
en nog veel meer..

JAZZ:
All of me Standard
All in love is fair Stevie Wonder
Angel eyes Standard
A nightingale sang in Berkley Sq. Standard
Autumn leaves Standard
Bewitched Rodgers & Hart
Black coffee Standard
Blue moon Standard
Bye bye blackbird Standard
Can’t buy me love The Beatles
Cheek to cheek Standard
Chega de Saudade Standard
Could I have this dance Anne Murray
Cry me a river Standard
Desafinado Standard
Dindi Standard
Don’t explain Billy Holiday
en nog veel meer..

volg ons ook op:
Facebook
Instagram