Soul Men duo

Soul Men duo is een akoestisch (licht versterkt) duo dat nummers uit de soul en pop speelt. Ze staan garant voor een sfeervolle aanvulling op elk feest of evenement. De mannen van Soul Men hebben veel ervaring in het verzorgen van live muziek, en weten naadloos aan te sluiten bij de gewenste sfeer, niet te hard, en akoestisch waar het kan. Groove en spontane interactie zijn kenmerken van het duo, mooie muziek waarbij afwisseling centraal staat. Nog een voordeel: vier instrumenten voor de prijs van twee, namelijk: zang, gitaar, trompet en basgitaar. Een compacte enthousiaste band!

review klant Soul Men duo

“Wij hebben een heerlijke avond gehad en de muziek heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd. Bedankt voor uw bemiddeling en de hartelijke groeten aan de muzikanten.”

een greep uit het repertoire van Soul Men duo:

Moondance – Van Morrison
Rock With You – Micheal Jackson
Aint Nobody – Chaka Khan
On Broadway – George Benson
Lets Stay Together – Al Green
Easy – Commodores
Just The Two Of Us – Grover Washington
Route 66 – Chuck Berry
Sunny – Bobby Hebb
Summertime – Ella Fitzgerald
Ain’t No Sunshine When She’s Gone – Bill Withers
What’s Going On – Marvin Gaye
You Are The Sunshine Of My Life – Stevie Wonder
Englishman In New York – Sting
Lovely Day – Bill Withers
The Very Thought Of You – Albert King
What’s Going On – Marvin Gaye
Isn’t She Lovely – Stevie Wonder
Street Life – The Crusaders
Fly Me To The Moon – Frank Sinatra

over ons artiestenbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram