jazztrio Sunny

 

Het Sunny jazztrio brengt swingende muzikale omlijsting. De muziek is uitstekend geschikt voor het verzorgen van achtergrondmuziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De heren zien er stijlvol gekleed uit en brengen swing, bossa nova en bekende popnummers op eigen jazzy wijze. Dit jazztrio is de perfecte smaakmaker voor een bruiloft, borrel of zakelijke receptie. Eventueel zijn ze ook te boeken als Sunny Duo, saxofoon en gitaar.

jazztrio met prettig volume

“Vinden de muzikanten het niet vervelend om op de achtergrond te spelen?” Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen en het antwoord is: nee, dat vinden deze musici niet vervelend. Het muzikaal omlijsten van een gelegenheid is iets anders dan een concert geven, dat snappen deze jazz professionals heel goed. Het jazztrio bestaat uit ervaren muzikanten die sfeer en gasten voorop stellen. Het Sunny jazztrio haalt voldoening uit het verzorgen van een goed sfeer en een geslaagde middag of avond.

buiten spelen en van plek wisselen

Het trio is erg flexibel en kan zowel licht versterkt als akoestisch spelen. Dit kan binnen en buiten (onder de juiste weersomstandigheden). Ook is het trio mobiel en kan eventueel per set van plaats veranderen.

review jazztrio Sunny

beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd, waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. lees verder…Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt.

een greep uit het repertoire van jazztrio Sunny:

1. Girl from Ipanema
2. Sunny
3. You are the sunshine of my life
4. Desafinado
5. Les feuilles mortes
6. Besame mucho
7. Have you met miss Jones
8. Fly me to the moon
9. Body & soul
10. Tequila
11. Days of wine & roses
12. All of me
13 . Just the two of us
14. Sunny side of the street
15. What a wonderfull world
16. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing
17. Douce ambiance
18. Minor swing

over ons muziekbureau

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Musis Sacrum, Kasteel Oudaen.

Onze musici zijn jazzprofessionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

volg ons ook op:
Facebook
Instagram