Vera Westera duo & trio

Vera Westera kan met haar pop en jazzmuziek  vrijwel iedere gelegenheid muzikaal en sfeervol invullen. Easy pop, jazz-standards uit het ‘American Songbook’, Braziliaanse songs, allemaal voorzien van eigen arrangementen zorgen voor een divers geheel. De musici spelen netjes gekleed en passen het repertoire aan naar sfeer en gelegenheid. Tussen de sets door verzorgen we achtergrondmuziek. Indien gewenst verzorgen we ook een microfoon mee voor eventuele sprekers

duo Vera Westera – “vow songs” voor jullie huwelijksceremonie

Het duo van Vera is gespecialiseerd in het verzorgen van muziek voor huwelijksceremonies (en andere plechtigheden). Momenten in de ceremonie waar muziek vaak goed past zijn bijvoorbeeld bij binnenkomst van het bruidspaar, bij het tekenen en aan het einde van de ceremonie. Mochten jullie als bruidspaar specifieke wensen hebben qua repertoire, dan is dat altijd bespreekbaar. Hebben jullie juist geen duidelijk idee over de muziek, dan denken wij graag mee over de invulling. Live muziek tijdens de ceremonie is een grote toevoeging aan de beleving en intimiteit van elkaar het ja-woord geven. Neem vrijblijvend contact op voor al jullie vragen.

trio Vera Westera – jazz & pop trio voor receptie, bruiloft en feest

Een bezetting die uitstekend geschikt is voor zowel concerten als het verzorgen van muzikale omlijsting voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement. De contrabas en gitaar zorgen voor een lichte swingende ondergrond waarover zangeres Vera virtuoos zingt. Kortom een kleine band met een groot geluid. Indien gewenst kan het jazz en pop trio ook mobiel spelen op verschillende plekken.

klant review

Jullie waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara

trio & kwartet Vera Westera

Vera Westera kan naast het verzorgen van relaxte achtergrondmuziek ook swingende dansmuziek spelen. Dit doen ze op eigen jazzy wijze in trio of kwartet bezetting. Enkele voorbeelden van artiesten en repertoire; Amy Winehouse, Caro Emerald, Stevie Wonder, Just the two of us, Sting, en nog veel meer.. Verzoekjes zijn altijd bespreekbaar. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op, We staan u graag te woord.

een greep uit het repertoire:

1 – 9 2 5
2 – Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive
3 – Agua De Beber
4 – Ain’t She Sweet
5 – All About That Bass (PMJ)
6 – All Blues
7 – All Of Me
8 – All Of Me JL
9 – All Or Nothing At All
10 – All The Things You Are
11 – Almost Like Being In Love
12 – Always Remember Us This Way (Lady Gaga)
13 – Angel Eyes
14 – Another Day
15 – Another Day (Buckshot LeFonque)
16 – AS
17 – At Last.
18 – Auld Lang Syne (Jazz)
19 – Autumn Leaves
20 – Bad Guy
21 – Bad moon rising
22 – Be Still My Heart
23 – Beautiful Love
24 – Bei Mir Bist Du Schoen
25 – Besame Mucho 1 1
en nog veel meer…

over Vera en haar trio

In 1998 won ze de ‘De Roos Geesink Prijs’ voor jong, pas afgestudeerd talent. Dit gaf haar de mogelijkheid om naar de International Jazz Workshop in Banff, Canada te gaan, waar ze les had van Dave Holland, Kenny Werner, Joe Lovano en Judy Silvano. In 1999 werd ze tweevoudig winnares van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. Ze kreeg hier zowel de eerste prijs van de jury als de publieksprijs. Een jaar later won ze in Leiden de solistenprijs van de VSB Music Award.

volg ons ook op:

Facebook
Instagram