zangeres Mariske

Zangeres Mariske Hekkenberg heeft een prachtige staat van dienst. Ze tourde bijna 10 jaar lang door heel Europa met het European Glenn Miller Orchestra onder leiding van Wil Salden, deed mee aan het Nationaal Songfestival met de groep Femme Vocale, zong backing vocals bij Grant & Forsyth en bij rock fenomeen Todd Rundgren met het Metropole Orkest, samen met Mathilde Santing. Mariske heeft een enorme ervaring op de bühne, als leadzangeres van verschillende allround bands

huwelijksceremonie zangeres Mariske

Niets maakt een huwelijksvoltrekking zo persoonlijk als een muzikale omlijsting met liedjes die zorgvuldig door het bruidspaar zijn uitgekozen. Bij binnenkomst van de trouwlocatie, uitwisselen van de ringen, tekenen van de huwelijksakte, na afloop van de ceremonie… Prachtige momenten die door toevoeging van muziek nog meer impact zullen hebben.

avondvullend feest

Een solo optreden is prima geschikt voor een complete (budget) avond. Mariske zorgt voor een goede opbouw van de avond: achtergrondmuziek als het moet, “voorgrond muziek” als het kan! Veel interactie met het publiek: verzoekjes zijn welkom. U kunt rekenen op een gezellige avond waarbij de dansvloer vol staat!

kerst

Voor de kerst heeft Mariske een speciaal kerst repertoire. Neemt u vrijblijvend contact op voor uitgebreide informatie.

review klant zangeres Mariske

Wij willen graag een reactie geven m.b.t. het optreden van zangeres Mariske. Zowel vanaf de internetbeelden als het gelegde contact hadden we vertrouwen in haar optreden en is onze verwachting ook volledig waar gemaakt! Ze heeft prachtig en veelzijdig gezongen (ze heeft een breed repertoire!) Ze nam het leuke initiatief onze gasten ons toe te laten zingen en kon ook inspelen op verzoeknummers.
Vanuit onze gasten alleen maar lof en positieve reacties op haar optreden vernomen. We hebben haar kaartje op verzoek van de manager van het partycentrum daar achtergelaten die haar ook zeker zal aanbevelen. Ze was een aanwinst op ons feest! Familie Maasop

volg ons ook op:
Facebook
Instagram