bruiloft band Utrecht

Bruiloft band Utrecht

Bent op zoek naar de perfecte band voor uw bruiloft in Utrecht? Onze bands staan garant voor een onvergetelijk leuke bruiloft. Daarnaast zijn we goed bekend met veel locaties in Utrecht.  Of het nu gaat om het verzorgen van een groot feest, of sfeervolle achtergrondmuziek op uw trouwreceptie, wij helpen u met het vinden van de juiste band!

bruiloft band Utrecht, van intiem tot spektakel

Elke bruiloft is uniek. Wij kijken samen met u naar uw specifieke wensen voor de muziek zodat u zeker bent van de juiste keus. Kijkt u bij de bands naar het aanbod wat wij hebben aan vocalisten, zigeunerjazz, jazztrio’s, klezmer, en jazz duo’s, dj’s en allroundbands. De band kan variëren van een grote feestband tot een mobiel trio dat rondloopt en op verschillende plekken kan spelen.

muziekprofessionals

Onze musici hebben altijd oog voor uw publiek en weten de juiste sfeer neer te zetten. We werken met de beste muziekprofessionals en bands. Van ceremonie tot huwelijksreceptie en feest, u bent aan het juiste adres! Bekijk de bandpagina;s met video's, informatie en prijsindicaties. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

reactie klant allround band PIEN Utrecht (kasteel Oudaen)

Dankzij jullie is het feest heel erg geslaagd, het was ook precies zoals we het ons hadden voorgesteld. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten over PIEN. Mochten we nog eens muziek willen zullen we zeker aan jullie denken. Nogmaals bedankt! Elsbeth en Robin

band voor uw bruiloft in Utrecht!

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziekvoor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
Onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw bruiloft in Utrecht.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP