bruiloft muziek Rotterdam

Bruiloft muziek Rotterdam

Bent u op zoek naar muziek voor uw bruiloft in Rotterdam? U bent aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod met allerlei verschillende genres en bezettingen. Jazz, klezmer, gipsy, of een allround band.. We hebben het allemaal in huis. U kunt rekenen op een professionele en persoonlijke benadering en muziek van topkwaliteit.

muziek bruiloft Rotterdam met recensies, video, en prijzen

Op de  bandpagina's staan de verschillende bands met video's, informatie en prijzen. Daarnaast kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voorgingen. U kunt ook op zoeken op genre of gelegenheid. De leukste bands en artiesten voor uw bruiloft heeft u op deze manier snel gevonden.

achtergrondmuziek voor uw bruiloft

Achtergrondmuziek is een prachtige aanvulling op de sfeer. Een bruiloft of receptie, uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven in een aangename setting. De musici stellen zich altijd flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten.

reactie klant optreden Koffer Trio (landhuis de Oliphant Rotterdam)

De bruiloft was een prachtige dag. En we waren super blij met het Koffer Trio. Erg goede muzikanten die een prachtige sfeer neerzetten. De gasten waren allemaal erg enthousiast en ze hebben dan ook veel kaartjes weggegeven. J. van Dam  

bruiloft muziek Rotterdam

Muziekbureau Zoetemanzverzorgt voornamelijk muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer, tot een akoestisch bandje. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de  ideale muziek te boeken voor uw bruiloft  in Rotterdam.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP