jazz band Amsterdam

Jazz band Amsterdam

Op zoek naar de leukste jazz band in Amsterdam? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het verzorgen van jazz bands voor diverse gelegenheden. We verzorgen veel muziek voor bruiloften, zakelijke evenementen, borrels en recepties. De beste jazz professionals staan voor u klaar om bij te dragen aan de perfecte sfeer voor uw gelegenheid, Bekijk de bandpagina's met video's en informatie, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

jazz band boeken Amsterdam

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.  Ze stellen zich flexibel op en zorgen dat de muziek altijd in dienst staat van uw gelegenheid.

recensie jazztrio Sunny bruiloft Grachtenhuis Amsterdam

Bedankt voor je gelukswensen. Onze huwelijksdag is perfect verlopen! We hebben een geweldige dag gehad. Wij en onze gasten waren ook zeer tevreden over de band, wat een super jazztrio! Ook zijn we zeer tevreden met jullie service. Het mailcontact was prettig en verliep snel. We konden op jullie rekenen! Hartelijk bedankt hiervoor. Lotte

jazz band achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazz band bent u aan het juiste adres.

referenties Amsterdam

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbands, klezmer, zigeunermuziek, coverbands, jazz met zang en akoestische bandjes. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Amstel Hotel, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte jazz band te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP