jazz band bruiloft

Jazz band bruiloft

Een leuke jazz band op uw bruiloft? Een goed idee, en u bent aan het juiste adres! Een jazz band op uw bruiloft is een unieke sfeermaker: feestelijk swingende muziek waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Deze muziek is uitstekend geschikt als muzikale omlijsting van een receptie, feest of bij de trouwceremonie. Bekijk onze bandpagina's met reviews, video's en prijsindicaties. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

jazz band bruiloft: de beste jazzprofessionals!

We werken de beste jazzprofessionals die naast mooie muziek ook een verzorgde en prettige uitstraling verzorgen. We zijn altijd ruim op tijd aanwezig zodat de instrumenten klaar staan als uw gasten aankomen. De muziek staat altijd in dienst van de gelegenheid, en de musici hebben een goed oog voor sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar, neem  vrijblijvend contact op!

recensie jazztrio Sunny

Bedankt voor je gelukswensen. Onze huwelijksdag is perfect verlopen! We hebben een geweldige dag gehad. Wij en onze gasten waren ook zeer tevreden over de band,  wat een super trio (Sunny Jazztrio)! Ook zijn we zeer tevreden met jullie service. Het mailcontact was prettig en verliep snel. We konden op jullie rekenen! Hartelijk bedankt hiervoor. Lotte

jazz band bruiloft: achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Zoals hiervoor gezegd: bij ons staat de muziek in dienst van uw bruiloft. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Het gaat ons erom een bijdrage te leveren aan een geslaagde bruiloftsdag!

jazz band bruiloft

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allround, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band of artiest te boeken voor jullie bruiloft.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP