jazz band Rotterdam

jazz band Rotterdam

Bent u van plan om een jazz band te gaan boeken in Rotterdam? Wij verzorgen al meer dan vijftien jaar live jazz voor recepties, bruiloften, diners en zakelijke evenementen. Onze jazz bands zorgen dat de muziek altijd in dienst staat van de gelegenheid. U kunt rekenen op een aangename sfeer waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.

jazz band Rotterdam -netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

We werken alleen met de beste jazzprofessionals. Onze musici zijn altijd ruim voor aanvang aanwezig, en verzorgen een goede uitstraling. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. Ze spelen strak in het pak (en dames mooi gekleed) en hebben altijd oog voor uw publiek.

review klant Vera's Trio

Jullie (Vera's jazztrio) waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara (Wereldmuseum Rotterdam bruiloft)

jazz band ook geschikt voor achtergrondmuziek

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  vaak muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP