jazz band saxofoon

Jazz band saxofoon

U bent aan het juiste adres voor het vinden van een jazz band met saxofoon. De groepen bestaan uit ervaren professionele musici waarbij uw gasten en de juiste sfeer voorop staan. Bekijk alle groepen en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

jazz band met saxofoon, feestelijke sfeermuziek!

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. feestelijke muziek hoeft niet hard te zijn. Wij zorgen dat uw gasten elkaar in gesprek kunnen blijven onder genot van sfeervolle jazz. Voor het boeken van een jazz band met saxofoon, of dj met sax. bent u aan het juiste adres!

netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

We weken alleen met de beste jazzprofessionals. Onze musici zijn altijd ruim op tijd aanwezig en spelen in pak. Ook zorgen voor een goede uitstraling. De muziek staat altijd in dienst van de gelegenheid. Vragen of speciale wensen? We horen het graag!

review jazztrio Sunny bruiloft

Bedankt voor je gelukswensen. Onze huwelijksdag is perfect verlopen! We hebben een geweldige dag gehad. Wij en onze gasten waren ook zeer tevreden over de band (Sunny Jazztrio),  wat een super trio! Ook zijn we zeer tevreden met jullie service. Het mailcontact was prettig en verliep snel. We konden op jullie rekenen! Hartelijk bedankt hiervoor. Lotte

diverse gelegenheden

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allround, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Huize Franckendael, Zalmhuis, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Hortus Botanicus, Kasteel Oudaen, Museum aan het Vrijthof.Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band met saxofoon te boeken voor uw gelegenheid.

volg ons ook op:
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP