jazz duo gitaar contrabas

Jazz duo gitaar contrabas

U bent van plan een jazz duo met gitaar en contrabas in te huren? Het JZ Jazzduo is zeer geschikt als muzikale omlijsting voor een receptie of bruiloft. Een jazz duo is klein, flexibel, mobiel en voordelig wat betreft prijs. Een jazz duo kan een volwaardig bandgeluid neerzetten. Bijvoorbeeld in bezetting met contrabas en gitaar!

jazz duo gitaar & contrabas

Jazz duo bezettingen zijn in diverse samenstellingen te boeken. Toch is er een die er wat ons betreft uitspringt: contrabas en gitaar. Deze bezetting bestaat samen uit tien snaren, en heeft de ideale klankkleur voor het verzorgen van sfeervolle en relaxte achtergrondmuziek. Door de contrabas is er een stevig en dragend fundament waardoor de muziek ook swingend kan zijn. Gitaar is ook een akkoord instrument en bied daarom meer en andere mogelijkheden. Een gitaar kan zowel melodie, harmonie en ritme tegelijk spelen. Dat wil zeggen dat er veel verschillende klankkleuren en sferen mogelijk zijn. Contrabas en gitaar jazz duo zou je best kunnen omschrijven als een miniband waar alle ingrediënten in zitten om tot een smaakvol gerecht te komen.

mobiel, vocaal of instrumentaal

We hebben zowel instrumentale duo's als met zang. Onderstaand een uitgebreid overzicht met informatie, video en fotomateriaal. De meeste duo's kunnen ook mobiel, op verschillende plekken spelen. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en de beschikbaarheid om een jazz duo gitaar en contrabas te boeken.

achtergrondmuziek

Muziekbureau Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allround, zigeunermuziek, klezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz duo te boeken uw gelegenheid.

volg ons ook op:
YouTube
Facebook
Instagram

Op zoek naar de perfecte live muziek voor uw bruiloft, receptie of feest?

Bij ons bent u aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek voor tientallen bruiloften per jaar en talrijke zakelijke evenementen, borrels en recepties, zijn wij experts in het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring. Onze snelle en persoonlijke benadering, gecombineerd met onze passie voor goede muziek en een klantgerichte service, garandeert dat uw evenement een groot succes zal worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomfeest tot leven brengen!

TOP